Creëer beweging in jouw coachvraag

Als wandelcoach richt ik me op coachvragen op het gebied van persoonlijk leiderschap, perfectionisme en andere vragen die gaan over het leren (h)erkennen van je patronen en het creëren van ruimte om andere keuzes te kunnen maken. 

Bij wandelcoaching kom je komt letterlijk in beweging. Al wandelend, pratend en door het doen van (coachings)oefeningen krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je beweegt. Je wordt je meer bewust van je eigen gedachten, gevoelens, verlangens én je eigen antwoorden.

Bij de oefeningen heb ik ook aandacht voor bewust ademhalen, omdat je door bewust te ademen ruimte en rust kan creëren of jezelf juist kan activeren.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap gaat over keuzes maken die bij jou passen. Afhankelijk van jouw coachvraag kunnen we daarbij bijvoorbeeld onderzoeken wat jij belangrijk vindt en waar jij energie van krijgt, zodat je een beter beeld krijgt van de keuzes die je wil maken. Daarnaast kijken we ook welke gedachtes, overtuigingen en gedrag je helpen en welke niet en hoe je stapje voor stapje meer regie over je leven gaat ervaren en dichterbij je doelen komt.

De natuur, bewust ademhalen & mindfulness

Bij wandelcoaching maak ik gebruik van praktische oefeningen, die je helpen uit je hoofd te komen en om meer in contact te komen met je lichaam en gevoel. Het wandelen in de natuur zorgt voor rust en ontspanning en daarmee voor ruimte. 

De natuur is een fijne plek om bewust je zintuigen te gebruiken en te zien, horen, voelen, ruiken en misschien ook wel proeven wat er om je heen gebeurt.

"Mindfulness is het bewust aandacht geven aan het huidige moment, zonder hierover te oordelen." (Kabat-Zinn, 1991)

De natuur is een prachtige spiegel. Het zet zaken in een ander en groter perspectief en het laat je in contact komen met wensen en verlangens waar je je misschien niet zo bewust van was.

Wat je ervaart tijdens de oefeningen koppel je aan je coachvraag. Je gaat je vraagstuk of wens anders bekijken, anders ervaren en daardoor ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Wat vertelt hetgeen je ervaart tijdens de oefening bijvoorbeeld over jouw patronen of over waar je energie van krijgt? 


Veranderen begint bij bewustwording en het herkennen van patronen. Wanneer je je bewust bent van je eigen patronen, kan je onderzoeken welke patronen helpend zijn en hoe je de helpende patronen kan versterken. Bij niet-helpende patronen kan experimenteren om te ervaren wat je wel zou helpen.

Het hoeven geen grote veranderingen te zijn. Juist kleine veranderingen, die je dagelijks toe kan passen, hebben vaak het grootste effect.

Nieuwsgierig?

In het menu vind je meer informatie over o.a. de tarieven en wandellocaties.

Een kennismakingsgesprek/ intake is gratis en doen we via de telefoon. Na het kennismakingsgesprek beslis je of je bij mij een coachtraject wil starten.

Je kan contact met me opnemen via het onderstaande formulier of stuur me een e-mail of  Whatsapp bericht.

 

 

Contactformulier